Over DIDQ

DIDQ is een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor techniek dat alle kennis in huis heeft om u te helpen bij belangrijke automatiseringsvraagstukken binnen uw bedrijf.

DI staat voor digitale ingang en DQ voor digitale uitgang, belangrijke onderdelen binnen de automatiseringstechniek. Door de juiste software te schrijven worden de in- en uitgangen aan elkaar gekoppeld en kan een systeem naar behoren functioneren binnen het besturingsproces.

Logo DIDQ Besturingstechniek

Door jarenlange werkervaring in deze branche hebben wij zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van industriële automatisering en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van techniek, richtlijnen en bijbehorende normen.

DIDQ adviseert en denkt in oplossingen waarbij wij u helpen met een beter rendement en hogere efficiëntie van productieprocessen. Regelmatig overleg en voortgangsrapportages behoren daarbij tot de belangrijke kerntaken.

Mogelijkheden die DIDQ u biedt op het gebied van besturingstechniek zijn: hardware engineering, software engineering, automatisering, projectmanagement, visualisatie, montage, panelenbouw, machinebouw, onderhoud en revisie, optimalisatie, PCB design, rapportage en registratie, realisatie en implementatie, track & trace, procesbewaking.

Wanneer u voor DIDQ kiest, kunt u een professionele werkwijze verwachten, duidelijke communicatie, uitstekende service en uiteraard een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook vinden wij klantvertrouwen ontzettend belangrijk en zullen wij er alles aan doen om voor u het optimale resultaat te behalen.