PCB design

EAGLE PCB Design Software layout

Het ontwerpen van PCB’s (printplaten) behoort bij DIDQ ook tot de mogelijkheden. Mochten bestaande systemen voor u geen oplossing bieden, kan DIDQ een PCB ontwerpen die volledig voldoet aan wat u zoekt.

Projecten op kleinere schaal kunnen vaak goed opgelost worden met behulp van PLC’s. Een ander verhaal zijn projecten met grotere aantallen, waarbij het voordelig kan zijn om printplaten te gebruiken wanneer u meerdere dezelfde producten wil ontwikkelen. Ook kan een printplaat interessant zijn wanneer een PLC niet past binnen uw ontwerp van machine en/of product. Bij een printplaat kunt u uw eigen grootte en vorm bepalen. Hier biedt DIDQ u de oplossing voor, namelijk een PCB die wij op maat voor u creëren.

Voor het ontwerpen van PCB wordt gebruik gemaakt van EAGLE waarbij als eerste het circuit diagram getekend wordt om vervolgens de PCB layout te bepalen.

Na het ontwerpen van de PCB kan DIDQ de software engineering voor u realiseren, zodat u een product heeft wat helemaal voldoet aan uw eisen en wensen.


EAGLE PCB Design Software arduino schematic