Overige disciplines

hardware engineering paneelbouw montage ibs

Om er voor te zorgen dat een project naar behoren verloopt is een deskundig management cruciaal. DIDQ biedt u deze ondersteuning en zorgt voor een geslaagd project. Wij hebben dan ook ruime ervaring met de begeleiding van projecten en voldoende kennis in huis om u goed te kunnen assisteren.

Overzicht is belangrijk en DIDQ zal dan ook zorgdragen voor een professionele aanpak met goed, tijdig en regelmatig overleg met de betrokken personen. Alle van groot belang voor het bereiken van een kwalitatief en efficiƫnt eindresultaat, waar wij veel waarde aan hechten.

Ook voor machinebouw kunt u terecht bij DIDQ. Kleinschalige projecten kunnen wij volledig zelf uitvoeren. Wanneer het een grotere machine/productielijn betreft, kunnen wij deze realiseren in samenwerking met professionals waarmee wij ruime ervaring hebben.

Voor het ontwikkelen van machines maken wij gebruik van het 3D-tekenpakket Inventor.

Naast nieuwbouwprojecten kunnen wij ook zorgdragen voor revisie op bestaande machines/productielijnen. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden gerust contact met ons op.

Autodesk Inventor 3D CAD-software

Voor de montage kunnen wij zorgdragen, voor grotere projecten zullen wij dit samen met betrouwbare partners doen. Montage kan op locatie plaatsvinden waarbij u kunt denken aan het bedraden van een besturingspaneel en aanleggen van complete machinebekabeling maar uiteraard ook nog heel veel meer. DIDQ staat garant voor professionele monteurs, hoogwaardige kwaliteitscomponenten en een structurele en professionele aanpak.